"Over 20 Years of Professional Medical Cable Manufacturer in china"

video_img

TALA FOU

Ose oximeter maualuga e fetaui ma suʻega faʻapitoa, o se faʻaola ola i taimi faigata

Fa'asoa:

src=

O se iloiloga moni lenei mai se tagata faʻatau ile Amazon.

Matou te iloa o le SpO₂ o se mea taua e faʻaalia ai le manava o le tino ma pe o le okesene e masani ai, ma o le oximeter o se masini e mataʻituina le tulaga o le okesene toto i totonu o tatou tino. O le okesene o le faavae lea o gaioiga o le olaga, o le hypoxia o le mafuaʻaga lea o le tele o faʻamaʻi, ma le tele o faʻamaʻi e mafai foi ona mafua ai le le lava o le okesene. SpO₂i lalo ifo o le 95% o se ata o le hypoxia vaivai. I lalo ifo o le 90% o se hypoxia ogaoga ma e manaʻomia ona togafitia i se taimi vave e mafai ai. E le gata i tagata matutua e masani ona maua i le hypoxemia, ae o tagata i aso nei e tele le atuatuvale o le mafaufau ma galuega ma taimi malolo. O faaletonu e masani ona oo atu ai i le hypoxemia. Ole SpO₂ maualalo ole taimi umi ole a afaina ai le tino ole tagata. O le mea lea, e tatau ona fuaina le SpO₂ i le tino i taimi masani, e tusa lava pe faia ni puipuiga.

A oʻo mai i oximeters, mo tagata faʻaoga fale ma tagata tomai faʻapolofesa faʻapolofesa, o le tele o tagata o le a filifilia oximeter feaveaʻi faʻapipiʻi tamatamailima, aua e matagofie, faʻapipiʻi, faigofie ona feaveaʻi, ma e le gata i le taimi ma le nofoaga. E faigofie tele ma vave. Oximeters kilipa tamatamailima e faʻaaogaina foi i le tele o nofoaga faʻafomaʻi faʻapitoa, ae o le saʻo saʻo e maualuga tele. O le mea lea, o le faʻaumatiaina o mea sese o se tasi lea o elemene autu mo le fuaina o le oximeter.

O le saʻo o le oximeter e fesoʻotaʻi vavalalata ma le mataupu faʻapitoa faʻapolofesa o le oximeter. O faʻavae mamanu o loʻo tuʻuina atu vaifofo oximeter o loʻo i ai nei i luga o le maketi e tutusa lava: o le faʻaogaina o le moli mumu, LED infrared ma le photodiode composition o le SpO₂ sensor circuit , Faʻaopoopo le taʻavale taʻavale LED. A maeʻa ona tuʻuina atu le moli mumu ma le infrared e ala i le tamatamailima, e iloa e le faʻasologa o faʻailoga, ona pasi atu lea i le module ADC o le microcomputer tasi-chip e faʻatatau atili le pasene o SpO₂. Latou te fa'aogaina uma elemene malamalama e pei o le moli mumu, moli infrared LED ma photodiode e fua ai le felauaiga o tamatamailima ma taliga. Ae ui i lea, o lo'o tu'uina atu vaifofo oximeter o lo'o i ai tulaga maualuluga ma mana'oga mo le polokalame e sili atu le mamafa ma sili atu ona mana'omia su'ega. I le faaopoopo atu i metotia masani o suʻega o loʻo taʻua i luga, e tatau ona latou faʻaogaina a latou lava polokalame oloa ma faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa oximeter. O faʻamaumauga e faʻatusatusa i le fomaʻi-grade oximeter.

pulse-oximeter

O le oximeter na atiaʻe e MedLinket sa suʻesuʻeina ile falemaʻi i falemaʻi agavaa. I le su'esu'ega saturation fa'atonutonu, ua fa'amaonia le SaO₂ o le fua fa'atatau o lenei oloa mai le 70% i le 100%. Pe a faatusatusa i le tau totoga SpO₂ fuaina e le CO-Oximeter, e maua ai faamatalaga sao. O le SpO₂ sese e pulea i le 2%, ma le vevela sese e pulea i le 0.1 ℃, lea e mafai ona maua ai le fua saʻo o SpO₂, vevela, ma pulupulu. , Ina ia fetaui ma manaʻoga o fua faʻapolofesa.

Filifilia MedLinket tau-lelei ma saʻo fua oximeter fofo i le maketi, ou te talitonu o le a vave ona maua le fiafia o tagata faʻaoga.


Taimi meli: Sep-18-2021

FAAMANATU:

* Fa'asalaga: O fa'ailoga uma ua resitalaina, igoa o oloa, fa'ata'ita'iga, ma isi mea o lo'o fa'aalia i mea o lo'o i luga o lo'o umia e le tagata na te umia muamua po'o le tagata gaosi oloa. E naʻo le faʻaaogaina e faʻamatala ai le fetaui o oloa MED-LINKET, ae leai se isi mea! O fa'amatalaga uma o lo'o ta'ua i luga e na'o le fa'asinomaga, ma e le tatau ona fa'aaogaina e avea o se vaega galue mo falema'i po'o vaega fa'atatau. 0 a leai, so'o se fa'ai'uga e le taua i le kamupani.